MenuSluit

Over ons

Wij zijn een groep inwoners van Baflo die enthousiast zijn over duurzaamheid.

Kees Vissers

Ik ben aanjager van een energieneutraal Baflo en Rasquert geworden nadat ik zag dat het mogelijk moest zijn om mijn zonne-energie op te wekken via het dak van anderen. En als dat voor mij kan, moet dat toch voor veel meer Baffelders mogelijk kunnen worden. Ik wil voor mijn dochters een leefbare wereld achter laten. Ik ben gedreven door veel interesse en kennis in het groene milieu en over duurzaamheid en de wil om daarin iets bij te dragen. Ik werk in de stad Groningen aan de duurzame inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lia Dreise

Lia Dreise

Wij hebben, dankzij de waardevermeerderingsregeling na aardbevingsschade, zonnepanelen op ons dak gekregen. En wij worden daar wel blij van, zeker als de zon volop schijnt. En hier en daar staan van die mooie kleine windmolentjes, die dapper draaien en goed werk doen. En dan denk ik: wat zou het mooi zijn als heel Baflo kan genieten van haar eigen dappere windmolentjes en, net als wij, dubbel blij wordt van een stralende zon. Dat leek mij een mooi doel, voor onszelf en voor onze kinderen.

Daarom doe ik mee met dit initiatief, om dat voor elkaar te krijgen. Ik ben Lia, nuchtere Groningse, mede eigenaar van Panterra Consultants, organisatieadviseur, moeder van Mark en Brent.

Tjaaktje Bos

Wie kent mij niet in Baflo en omstreken. Al jarenlang zet ik mij in voor dit dorp en Rasquert. Leefbaarheid dicht bij huis en voor iedereen mogelijk maken is voor mij belangrijk en op allerlei manieren zet ik mij daar voor in of ondersteun ik initiatieven. De dorpscoörperatie help ik graag mee om meer duurzaamheid mogelijk te maken. Mijn inzet is er op gericht dat het gaat lukken en voor zoveel mogelijk inwoners.

Rob de Kort

Ik kook elektrisch, ik heb zonnepanelen, ik stem groen en met mijn Studio 1902 ben ik verantwoordelijk voor de digitale communicatie van Duurzaam Baflo. Duurzaamheid vind ik belangrijk en dit is een prachtig initiatief. Ik doe dit pro deo. Met liefde.

Doe met ons mee!

Doe met ons mee en maak Baflo en Rasquert klimaatneutraal! Benieuwd wie er nog meer mee doen?

Ik doe mee!